Ardelean Maria

11390138_835596053195075_2035775270274924242_n Urmăresc să nu trec neobservată prin viață, lumea să aibă habar cine sunt, vreau să ajung să impresionez cu ceva inteligent, să fiu dată ca exemplu, să fiu criticată, numai așa poți să ai ambiția să faci mai mult decât în prezent, să tinzi spre perfecțiune în tot ceea ce faci.

 Pentru început, mari pasiuni pentru dans. După care a început să fie interesantă ora de sport. Handbal, atletism și volei. Acest ultim sport menționat a început să mă pasioneze din ce în ce mai tare. Când ești în timpul unui joc de volei, nu îți dai seama cine e în jurul tău, în timpul unui meci nu trebuie să auzi absolut nimic decât echipa și antrenorul. În rest ești doar tu și cu mingea. Am iar o pasiune pentru uniformă și vreau să aplic la Academia de Poliție, profil economic. Alta ar fi motoarele, motocicletele și tatuajele.

 Poezia. Am început să scriu versuri pentru că îmi era greu să mă cunosc pe mine, să fiu sinceră cu mine, să recunosc unele lucruri din viața mea de cuplu. Îmi era foarte ușor să văd unde greșesc ceilalți într-o relație, dar nu puteam să fac același lucru și cu mine. Am tot citit articole despre cum să te cunoști, să nu te mai minți singur, era o idee să îți pui sufletul pe foaie. Am stat și m-am gândit ce înseamnă asta și după părerea mea înseamnă că paginile albe să le colorezi în mii de culori cu sufletul tău. Am început să scriu pagini albe, tip compunere. După fiecare pagină albă, la sfârșit câte două, trei versuri. Am ajuns la un moment dat să scriu poezii de 10 a€“ 15 rânduri. Și m-a ajutat tehnica asta cu poezia, am început să înțeleg mai ușor ce simt, și m-a făcut să iau deciziile corecte. În momentul în care scriu versuri, pășesc într-o altă lume, visul meu. Am scris primele versuri prin clasa a 8-a.

La început nu voiam să știe nimeni. Eram doar eu cu mine, cu gândurile mele. Nu a știut nimeni de versuri, asta până în clasa a 9-a în momentul în care un băiat a reușit să reprezinte punctul maxim de inspirație, astfel am reușit să scriu versuri complexe în doar 10 – 15 minute. Adevărul e că a fost chiar sufletul pus pe foaie, cele mai sincere sentimente, cea mai sinceră creație până acum.